Sporters in de prijzen op gala


Het lid van het Nederlandse Ski Team voor de jeugd voor de wereldkampioenschappen 2012 èn Nederlands kampioen Freestyle Mogels stond op het podium met onder meer atleet Sander Schutjes (Atletiek Vereniging Valkenswaard (AVV) die sportman van het jaar werd. Schutjes werd tweede op de Nederlandse Kampioenschappen Verspringen en drievoudig studentenkampioen op de onderdelen verspringen, 200 meter sprint en 4x100 meter estafette. 

Zwemmer Mike van Herk van de Eiffel Swimmers PSV is jeugdsportkampioen 2011 geworden. Hij is oa Nederlands kampioen 1500 meter Vrijeslag. De Valkenswaardse Zwem- en Poloclub Tempo mag zich sinds vrijdagavond het jeugdsportteam 2011 noemen. Het team werd kampioen in de tweede klasse district en promoveerde naar de eerste klasse. 

Anouk Klopping van AVV is sporttalent van het jaar geworden (tweevoudig Brabants kampioen meerkamp). Sportploeg, sportvereniging en sportvrijwilliger werden Valkenswaardse Rollerclub, Zwem- en Poloclub Tempo en Janus van Poppel van de Hippische Vereniging St. Servatius. Pechsporter, sporter met beperking en senior sporter werden Nina van den Boom (Lion d'Or), Harrie Smulders (AVV) en Jan Tholen (schietsportvereniging 't Heike). De winnaars kregen een wisseltrofee.

 
Bron: ED.nl