Politiek Sportcafé, luchtig en leerzaam debat

In de aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010, heeft 22 februari jl. het politieke Sportcafé plaatsgevonden. Een grote groep aanwezigen woonde het politieke debat bij tussen de lijsttrekkers van de Valkenswaardse politieke partijen. Onder de bezielende leiding van Henk Wessels, die namens de Sportraad het debat presenteerde, werd het leuke en succesvolle avond. 
 
De lijsttrekkers Gerard Adams (VVD), Theo Geldens (H&G), Peter van Steensel (Valkenswaards belang, Dmmels belang & PUUR), Ingeborg Berendsen (D66), Egbert Buiter (PVDA) en Mart Wijnen (CDA) gingen met elkaar in debat in het politieke Sportcafé, georganiseerd door de Sportraad. Het werd een leuke en mooie avond. goede opkomst en leuke stellingen op luchtige wijze naar voren gebracht door gesprekleider Henk Wessels. Op basis van een drietal stellingen werd het eerste deel afgetrapt en gingen de lijsttrekkers met elkaar in debat. 
 
Het tweede deel van de avond werd gevuld met vragen en stellingen uit het aanwezige publiek die de kans hadden dit voor te leggen aan de diverse partijen.