• Hans Bimmel
    Hans Bimmel

Hans Bimmel benoemd tot nieuw bestuurslid Sportraad Valkenswaard.

Hans Bimmel,(56)is geboren en getogen in Valkenswaard. Was vanaf zijn jeugd vooral via zijn vader, die daar voetbalde én bestuurslid, begeleider 1e elftal en keeperstrainer was, lid van de Valk waar zijn sportcarrière begon.Nu werkzaam bij de gemeente Nuenen als adjunct-gemeentesecretaris/directeur Bedrijfsvoering. Bij De Valk is hij een aantal jaren keeper in diverse jeugdteams geweest.

Al sinds zijn 15e jaar is Hans lid van de handbalvereniging VHC, ook hier altijd keeper geweest. Alle teams doorlopen van jeugd tot en met het eerste herenteam. Verder vele jaren actief geweest als recreant op de zondagochtend. Diverse functies gehad: Lid van de jeugdraad, redactie clubblad, jeugdcommissie, technische commissie, toernooicommissie en bestuurslid. Totaal ruim 20 jaar voorzitter. Verder ook nog de begeleiding van de jaarlijkse jeugdkampen bij VHC.Verder is Hans ook nog bestuurslid geweest van de Tempo. 

In 1993 is het Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF), een sportevenement voor jonge Europese sporters in de leeftijd tot en met 18 jaar, dat om de twee jaar wordt gehouden, georganiseerd in Valkenswaard. Hans was betrokken bij de organisatie en heeft hieraan veel tijd besteed zodat deze Europese Jeugd Olympische Dagen een groot succes zijn geworden.

Het bestuur van Sportraad Valkeswaard heet Hans Bimmel van harte welkom !